ЗСУ на півдні України знищили 2 склади, 3 танки та 66 окупантів

Збройні сили України на півдні України знищили два склади окупантів – зокрема один у Чорнобаївці. Про це 28 липня повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Нашою авіацією нанесено 5 ударів по ворогу. Парами штурмовиків та бомбардувальником уражено 3 ворожих опорних пункти, гелікоптерними парами  - ще 2 навколо сіл Бериславського та Херсонського районів.", - повідомляють військові.

Своєю чергою, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ за день виконали 271 вогневе завдання. В результаті українські воїни ліквідували 66 окупантів та 3 танки Т-72.

Також артилерійськими ударами ЗСУ знищили три гусеничні мінні загороджувачі, дві гаубиці "Мста-С", самохідна гаубиця "Гвоздика", мінометний комплекс "Сані" та три одиниці автотехніки.

У Чорнобаївці та Білогірці було знищено звичайний та польовий склади боєприпасів. Окремо зазначається, що на Миколаївщині ЗСУ знищили БПЛА типу "Форпост", який намагався вести розвідку.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідували два склади боєприпасів та п'ять баз окупантів за добу.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті