Вихованці реабілітаційного центру з Закарпаття провели час за іграми у просторі "Kinder hub", який організували переселенці з Луганщини

Вихованці Закарпатського соціально-психологічного реабілітаційного центру для дітей провели час за розвиваючими іграми та забавками у дитячому просторі "Kinder hub" при Старобільському гуманітарному хабі (Луганська область) в місті Свалява на Закарпатті 28 листопада. Про це повідомила журналістка "ОстроВа". 

"Загалом у нас 20 вихованців аж до 18 років, і сьогодні тут у гостях - найменші", - каже психологиня центру Ольга Гриньку.

Пані Ольга разом із лікаркою Центру Мирославою Скукіс привезли до "Kinder hub" сімох наймолодших вихованців - хлопчиків та дівчаток 4-5 років, не позбавлених батьківського піклування, але таких, що опинились у складних життєвих обставинах. Крім малечі, завітав до хабу й 14-річний Степан - вік у нього вже давно не той, щоб гратись у "розвивашки", але він допоміг дорослим дати ладу дітлашні.

Зазначається, що в дитячому просторі "Kinder hub" при Старобільському гуманітарному хабі регулярно відбуваються психологічні групові заняття, індивідуальні психологічні консультації для дітей та їхніх батьків, арт терапевтичні заняття, перегляд мультфільмів тощо.

Раніше повідомлялось, що в Закарпатській і Полтавській областях почали працювати хаби для дітей-переселенців з Луганської області.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті