Під час оборони Сєвєродонецька четверо спецпризначенців ліквідували 20 кадирівців - Гайдай

У Сєвєродонецьку на Луганщині четверо спецпризначенців Нацгвардії ліквідували 20 кадирівців під час оборони міста. Про це у прямому ефірі єдиного телемарафона розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай 4 вересня.

"Коли кадирівці вже зайшли в Сєвєродонецьк, четверо спецпризначенців НГУ зайняли оборону в одному з будинків. Туди увійшли 20 кадирівців – не повернулося жодного. росіяни вважали, що в будинку перебувала ціла рота українців", — розповів Гайдай.

Він зазначив, що може згадати багато історій про героїчні вчинки патрульних поліцейських на Луганщині, про те, як вивозили з-під обстрілів людей, рятували дітей.

"Кожен військовий, який боронив Луганську область, — це герой", — підкреслив Гайдай.

Як повыдомлялось раніше, у Кремінній за останні дні ліквідовано близько 300 рашистів.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті