Повернувшись з війни в Україні, убив шістьох росіян: у Карелії затримано зека-"вагнерівця"

У російській республіці Карелія заарештовано колишнього найманця ПВК "Вагнер" Ігоря Софонова, якого звинувачують у вбивстві шістьох осіб. Про це повідомило видання "Север.Реалии" 2 серпня.

"У селі Дерев'яне в Карелії 1 серпня знайшли тіла шістьох людей із ножовими пораненнями. За підозрою у вбивствах затримано раніше судимих 38-річного Максима Бочкарьова і 37-річного Ігоря Софронова. Сафонов у 2022 році був завербований у ПВК "Вагнер" і нещодавно повернувся з війни", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що вбивства було скоєно у двох будинках за 200 метрів один від одного. У першому будинку було вбито двох чоловіків (батька і сина), у другому – трьох чоловіків і жінку. Обидва будинки після вбивств намагалися спалити. Підозрюваних затримали через шість годин.

ЗМІ повідомляють, що обидва підозрювани раніше відбували тривалі терміни ув'язнення: Софонов – за різні злочини, а Бочкарьов – за насильницькі злочини та розбій.

Софонов був завербований "вагнерівцями" у колонії у 2022 році та відправлений до України для участі у бойових діях. Свідки стверджують, що після повернення з війни навесні 2023 року Софонов вживав багато алкоголю.

Раніше повідомлялось, що "вагнерівці" продовжують отримувати великі зарплати після розпуску ПВК.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті