В ЗСУ закликали жителів прикордоння Сумщини та Чернігівщини евакуюватися

Командування Об'єднаних сил ЗСУ закликало жителів прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей евакуюватися заради власної безпеки, а також для того, щоб українські військові могли вести повноцінний обмін вогнем з ворогом. Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у Facebook

"Кордон на півночі нашої країни це лінія зіткнення з ворогом зі всіма притаманними їй бойовими діями. Бойові дії можуть призвести до загибелі як цивільних, так і військових людей, взяття їх в полон та руйнування цілих прикордонних сіл та міст. Кожен цивільний має чітко усвідомити, що перебування поблизу кордону з Росією є небезпечним.

Щодня військові адміністрації вирішують питання евакуації мешканців з цих областей так само, як з прифронтових населених пунктів на сході та півдні України.

Війна триває, і для того, щоб українські військові могли вести повноцінний обмін вогнем та нищити ворога не задумуючись, що можуть нашкодити нашим громадянам, кожен свідомий українець має прислухатися до порад військових адміністрацій", - написав Наєв. .

Він також наголочив, що ворог щодня завдає ударів по прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей.

Як повідомлялося, у .Сумській області шукають диверсантів: жителів просять повідомляти про підозрілих осіб. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті