У росії вигадали причину для заборони фільмів "Барбі" і "Оппенгеймер"

Міністерство культури РФ відмовилося випустити в прокат фільми "Барбі" і "Оппенгеймер" за допомогою "примусового ліцензування", оскільки картини не відповідають "духовно-моральним" цінностям росії. Про це повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

"Вважаємо, що запропоновані вами для перегляду громадянами нашої країни фільми: "Барбі" і "Оппенгеймер" не відповідають цілям і завданням, поставленим главою держави, зі збереження і зміцнення традиційних російських духовно-моральних цінностей", - заявив заступник голови Мінкульту Андрій Малишев у відповідь на запит із Держдуми.

За його словами, замість голлівудських фільмів росіянам слід дивитися фільми "Чебурашка", "Вызов" і "Свидетель". Збільшення частки в прокаті вітчизняних фільмів сприяє "патріотичному вихованню молоді", підкреслив Малишев.

Як повідомлялося, у російському прокаті провалився пропагандистський фільм "Свидетель" про війну в Україні.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті