Унаслідок удару по центру Донецька загинули щонайменше 14 окупантів, зокрема кілька офіцерів

Унаслідок удару по центру Донецька 21 грудня загинули щонайменше 14 окупантів, зокрема кілька офіцерів. Про це повідомляє проросійський Телеграм-канал "Кремлевская табакерка".

"Удар по центру Донецька. Ворог влучив у базу спецпризначенців і важливий склад, у місті шукають зрадників і диверсантів. За даними трьох військових, які зараз перебувають у місті, ворог завдав удару по базі спецназу в центрі Донецька. "У цей час там відбувалося шикування, приїхали з інспекцією важливі люди з Москви", - розповіло одне з наших джерел. За попередньою інформацією, загинули 14 осіб, серед них кілька офіцерів. Ці дані ще уточнюються", - повідомляють рашисти.

"Також українським ударом зруйновано склад із важливим обладнанням. Там, серед іншого, були системи РЕБ та елементи ППО. Частину з них готували до відправки на фронт у район Авдіївки, частина мали найближчим часом почати захист Донецька від ворожих ракет і дронів", - уточнюється в повідомленні.

"Удар був настільки точним, ворог вдарив настільки "вчасно" для себе, що немає сумнівів - хтось здав українцям інформацію про склад і про те, коли і куди стріляти. Найімовірніше, це були зрадники, можливо навіть, що серед військових. Не виключена і робота ворожих диверсантів. Ми зараз шукаємо навідників", - констатують рашисти з посиланням на "джерело у ФСБ".

Як повідомлялося, у центр окупованого Донецька знову щось "прилетіло".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті