У Києві трапилось ще одне ДТП на блокпосту

Слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження щодо ДТП, яке сталося на одному з блокпостів столиці, де водій "Рено" збив військову на нерегульованому переході. Про це повідомляє Поліція Києва у своєму телеграм-каналі 7 листопада.

"Як попередньо з’ясували правоохоронці, 66-річний чоловік, керуючи автомобілем  "Рено", рухався по проспекту Броварському зі сторони м. Бровари у напрямку м. Києва. При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході", - зазначається у повідомленні.

У Поліції додали, що у результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у лікарню. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, який показав, що чоловік тверезий.

Вказану подію слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України -  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Як повідомлялось раніше, у Києві на блокпосту на смерть збили військового.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті