У Краматорську затримали інформатора рашистів, який коригував ракетні удари по місту

У Краматорську співробітники Служби безпеки України викрили та затримали коригувальника російських ракетних ударів. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора України.

"За даними слідства, у березні 2023 року мешканець м. Краматорська в «Телеграмі» переписувався з модератором однієї з місцевих проросійських груп. Її створили для отримання розвідувальної інформації військового характеру. Чоловік надіслав дані про місця розташування підрозділів ЗСУ на території міста.Результатом дій інформатора став ракетний удар окупаційними військами РФ по одному з цих об’єктів", - розповіли у Генпрокуратурі.

Підозрюваний перебуватиме під вартою до рішення суду.

Як повідомлялося раніше, серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті