У Корабельному районі Херсона підтоплено понад 1800 будинків - МВС

У Корабельному районі Херсона до вечора 7 червня було підтоплено понад 1800 будинків. Про це в Telegram повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

"Підвищення рівня води в Херсоні все ще фіксується, але темпи підйому знизилися. Найскладніша ситуація в Корабельному районі міста, де наразі підтоплено понад 1800 будинків", - повідомили правоохоронці.

Служби МВС продовжують рятувальні операції. Розгорнуто дев'ять евакуаційних пунктів у Херсонській області. Причому наразі відомо про 20 підтоплених населених пунктів на Правобережжі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області евакуювали 1995 осіб, з яких 103 - діти.

Статті

Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Всі статті