У Костянтинівці комунальники закупили мобільні укриття на понад 3,7 млн гривень

Ще 6 мобільних укриттів закупили в управлінні комунального господарства міста Костянтинівка на Донеччині. Кожне з них вартувало громаді близько 620 тис. грн, але де їх встановлять — поки невідомо. Про це повідомляє Вільне радіо та місцеві телеграм-канали 30 вересня. 

Як повідомляється, у кожному з мобільних укриттів, які закупили для Костянтинівки комунальники, зможуть ховатися до 18 людей. Підрядник має доставити ці споруди в місто до 31 грудня 2023-го. Також виробника зобов’язали надати річну гарантію на конструкції.

3 млн 723 тис. грн за укриття у Костянтинівці заплатили компанії зі столиці ТОВ “Завод залізобетонних виробів “Дорожні та енергетичні конструкції”. Фірма працює з 2019-го та останні два роки виготовляє мобільні укриття різних типів для багатьох міст України.

Зазначається, що у цієї ж фірми нещодавно замовили захисні споруди у міськраді Лимана. Там придбали мобільні укриття на 20 людей по 720 тис. грн за кожне.

Як повідомлялося. у Краматорську місцева влада продовжує встановлювати мобільні бетонні укриття. 

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті