Умєров закликав місцеву владу до більшого сприяння мобілізаційній роботі

Міністр оборони Рустем Умєров узяв участь у засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад під головуванням президента України. Про це повідомляє у Телеграм Міністерство оборони України. 

Під час засідання Умєров окреслив ключові напрями роботи з місцевою владою. Зокрема, у фокусі – будівництво фортифікаційних споруд.

"Це про захист нашої країни. Маємо змінити підходи до підготовки військовозобов'язаних до військової служби та населення до національного спротиву. Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені", - сказав міністр.

Також, за словами Умєрова, органи місцевого самоврядування можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проєкт рекрутингу. Він наголосив, що очікує від місцевої влади ще більшого сприяння мобілізаційній роботі.

"Хочу додати про загрозу в інформаційному просторі: Ворог активно працює над дискредитацією України - ззовні та всередині. Ворог намагається створити штучний конфлікт усередині керівництва та створити ілюзію, ніби Україну не підтримують партнери. Прошу ретельно ставитися до інформаційної гігієни", - закликав Умеров. 

Нагадаємо, у РНБО анонсували зміни у мобілізації вже найближчим часом. 

Як повідомлялося, в Раді готують законопроект, який передбачає вручення повісток через електронну пошту та рекомендованим листом. 

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті