Сімейний підряд: 14 років тюрми отримала колаборантка-"поліціянтка" з Новоайдару, перед тим такий самий вирок суд виніс її рідній сестрі

До 14 років тюрми засуджено ще одну колаборантку, яка захищає окупаційний режим в екс-Новоайдарськьму районі (увійшов до складу Щастинського) на Луганщині у лавах ворожої "поліції". Про це повідомило 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях у м. Сєвєродонецьк у facebook 8 квітня.

"За матеріалами СБУ судовий вирок заочно отримала мешканка Щастинського району Луганської області, яка невдовзі після початку окупації вступила на службу до так зв. "Новоайдарського ровд МВД ЛНР". Раніше фігурантка не мала відношення до жодних силових відомств – вона працювала на автозаправній станції", - сказано в повідомленні.

Влітку 2022 року жінка склала присягу на вірність угрупованню "ЛНР". 

Суд визнав її винною за ч. 7 ст. 111-1 (колаборційна діяльність) та засудив до 14 років ув’язнення з конфіскацією усього майна. 

Зазначається, що у березні цього року за матеріалами СБУ аналогічний судовий вирок отримала рідна сестра фігурантки, колишня співробітниця місцевої банківської установи. Будучи прихильницею агресивної політики кремля, вона теж пішла на службу до незаконної "поліції", створеної агресором на Луганщині. Наразі обидві зрадниці виконують поліцейські функції в зоні окупації та допомагають рашистам підтримувати встановлений ними "порядок".

"Зловмисниць оголошено у розшук. Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дати їх затримання", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що серед "народних міліціонерів ЛНР" побільшало суїцидників, місцеві психологи не справляються - чекають на російських.

Раніше також повідомлялось, що колишню офіціантку з Новоайдара, яка "кар'єрно зросла" до поліціянки, засуджено до 14 років ув'язнення й оголошено в розшук.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті