Росіяни розбомбили центр Великої Писарівки на Сумщині, мешканців закликали евакуюватись

Центр селища Велика Писарівка Сумської області практично вщент розбомбили росіяни протягом останньої ночі та ранку. Про це повідомила голова Великописарівської громади Людмила Бірюкова в соцмережах, розмістивши відповідні фото й відео.

"Сьогодні ворог знищив центр селища Велика Писарівка. Сподіваюсь, що кожен з нас зробить висновок про те, що життя найцінніше й прийде на евакуацію", - сказала Бірюкова у своєму відеозверненні до земляків.

Вона зазначила, що послуги й консультації щодо евакуації надаватимуться фахівцями селищної ради в телефонному й онлайн-режимі.

Так наразі виглядає центр Великої Писарівки

Як повідомив "ОстроВу" редактор місцевої газети "Ворскла" Олексій Пасюга, напередодні росіяни практично знищили будівлю, де працювала редакція й до останнього інформувала населення  про події у громаді, в Україні та світі.

Так виглядає приміщення редакції місцевої газети "Ворскла"

Раніше повідомлялось, що з прикордонної Великописарівської громади Сумщини евакуюють мешканців.

Раніше також повідомлялось, що росіяни всю ніч обстрілювали прикордоння Сумської області, найбільше постраждала Великописарівська громада.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті