Росія втратила щонайменьше бригаду при спробах оточити Авдіївку - Зеленський у розмові із Сунаком

Під час розмови із прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, Володимир Зеленський розповів про ситуацію навколо Авдіївки. Про це Володимир Зеленський повідомив у своєму телеграм-каналі 27 жовтня.

"Поінформував Ріші про спроби Росії оточити Авдіївку. Наші воїни зупинили їх і завдали ворогу значних втрат, які склали щонайменше бригаду особового складу", - зазначив Зеленський.

Також президент обговорив із прем'єром Британії посилення української ППО.

"Обговорили подальшу оборонну співпрацю, зокрема посилення української системи ППО ракетами та антидроновими засобами", - написав президент.

Володимир Зеленський повідомив Ріші Сунака про дії країни-агресора у Чорному морі, які загрожують цивільному судноплавству.

"Український зерновий коридор продовжить працювати попри все", - запевнив президент.

Також лідери країн обмінялися думками щодо Близького Сходу й погодилися, що зупинка ескалації конфлікту буде в інтересах світової спільноти.

Як повідомлялось раніше, великі втрати техніки під Авдіївкою підірвуть наступальний потенціал РФ у довгостроковій перспективі.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті