Ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса, який працює у Вінниці, обрали Іллю Хаджинова

В Донецькому національному університеті імені Василя Стуса у Вінниці відбулись вибори ректора 19 квітня, ректором було обрано Іллю Хаджинова. Про це повідомило видання "Вінниця.info" 19 квітня.

"Іллю Хаджинова більшістю голосів обрано ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що раніше Міністерство освіти і науки України внесло кандидатури двох претендентів на посаду ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса.

У виборчому бюлетені були двоє претендентів:

Загнітко Анатолій Панасович, 1954 року народження, доктор філологічних наук, професор. Декан факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ ім. Василя Стуса;

Хаджинов Ілля Васильович, 1979 року народження, доктор економічних наук, професор. Проректор з наукової роботи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Також була окрема графа "не підтримую жодного кандидата".

Уточнюється, що за підсумками голосування за Іллю Хаджинова проголосували 255 виборців, за Анатолія Загнітка – 72 виборці. Участь у виборах ректора взяли 333 людини. 3 бюлетені голосування визнали недійсними, троє проголосували проти всіх.

Раніше повідомлялось, що Луганський медуніверситет у Рівному шукає викладачів та співробітників.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті