Рашисти вдарили по об'єкту інфраструктури у Голосіївському районі Києва "Кинджалом" – голова КМВА Попко

Російські окупанти використали для удару по об'єкту інфраструктури у Києві балістичною ракетою "Кинджал". Про це 9 березня у Telegram повідомляє прес-служба Київської міської військової адміністрації з посиланням на голову КМВА Сергія Попка.

"Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. У столиці тривога тривала майже 7 годин. Протягом цього часу рашисти випустили практично всі типи свого повітряного озброєння - починаючи від баражуючих боєприпасів "Shahed" і до майже всього найменування крилатих ракет", - повідомив генерал-полковник.

За його словами, у Святошинському районі осколками ракети було поранено двох людей – їм уже надається медична допомога. Своєю чергою, у Голосіївському районі столиці росіяни влучили в об'єкт інфраструктури. Глава КМВА зазначив, що для цього удару окупанти використали балістичний "Кинджал".

"Завдяки роботі нашої ППО, ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу "Кинджал" (попередня інформація) влучила в об'єкт інфраструктури", - додав Попко.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко повідомив, що у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи, є постраждалі.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті