Рашисти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині. Загинув чоловік похилого віку, його дружина поранена

Російські окупанти обстріляли Харківську область та вбили чоловіка похилого віку. Про це 25 грудня у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"По області протягом доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур'їв Козачок, Ветеринарне, Козача Лопань, Кудіївка, Гоптівка, Стрілеча, Червоне, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ та інші", - повідомив чиновник.

На Куп'янському напрямку ворог обстрілював райони населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Куп'янськ, Кислівка, Табаївка, Котлярівка та Крохмальне з танків, ствольної та реактивної артилерії. 

На жаль, у результаті в селі Подоли загинув 72-річний чоловік. Його дружина 74 років отримала поранення – її доправили до лікарні. Стан постраждалої оцінюється як середньої тяжкості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілів Харківщини окупанти поранили п'ятьох людей.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті