Ракети на штаб ЧФ РФ у Севастополі навели російські офіцери через відсутність зарплатні – ЗМІ

Удар по Чорноморському флоту РФ у Севастополі допомогли навести за грошову винагороду російські офіцери, які вчасно або взагалі не отримували зарплатню. Про це повідомляє Kyiv Post з посиланням на речника партизанського руху АТЕШ 25 вересня.

"Ключова інформація про місцеперебування і діяльність вищих російських офіцерів була отримана за грошову винагороду від російських же офіцерів, які місяцями сидять без зарплатні", - зазначається у повідомленні.

Також, за повідомленням речника АТЕШ, йти проти влади російських військових змушують не лише затримки з виплатами. Ті, хто допомагають партизанам, також вважають, що їхня країна веде злочинну війну, і що вона має припинитися.

"А фінансова винагорода лише допомагає їм прийняти рішення співпрацювати з рухом АТЕШ. Це як додатковий стимул”, - додав представник АТЕШ

Також речник партизанів зазначив, що інформація, отримана від інформаторів, негайно передається в СБУ, ГУР та інші відповідні відомства.

"Ми зв’язуємося з представниками різних спецслужб і всі вони отримують потрібну їм інформацію, яку ми можемо їм надати”, - сказав представник АТЕШ.

Як повідомлялось раніше, Буданов назвав кількість загиблих і поранених унаслідок ракетного удару по штабу ЧФ РФ.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті