Парки культури та відпочинку Краматорська займуться будівництвом і прибиранням

Парки культури й відпочинку Краматорська відтепер будуть займатись новими видами дяільності, зокрема, будівництвом і прибиранням. Про це повідомляє Facebook-сторінка "ДІЙ-Краматорськ".

"Краматорські парки культури та відпочинку займуться будівництвом та прибиранням. Про це свідчать зміни, які були внесені комунальнім підприємством "Об'єднання парків культури та відпочинку" наприкінці вересня 2023 року в перелік видів діяльності в Єдиному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що до цих змін підприємство декларувало провадження за 6 видами економічної діяльності. Крім безпосередньо діяльності парків відпочинку, підприємство мало право займатися торгівлею продуктами харчування, тютюном, алкогольними напоями та паливом, вантажними перевезеннями та здачею в оренду власного чи орендованого майна. 

Відтепер підприємство зможе займатися відразу 18 новими видами діяльності. Зокрема, Об'єднання парків планує займатися будівництвом доріг, житлових та нежитлових приміщень, знесенням, підготовкою будівельних майданчиків, штукатурними та малярними роботами, прокладанням мереж електро та водопостачання. Крім того, до переліків видів діяльності додані різноманітні послуги з прибирання, надання ландшафтних послуг та функціювання спортивних споруд. 

Раніше повідомлялось, що на Донеччині порахували, скільки мільйонів потребує відновлення роботи підприємств рибної галузі.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті