Окупанти заявили про масове отруєння працівників "Старобешівського районного суду" в "ДНР"

На окупованій території Донеччини працівників "Старобешівського райсуду" евакуювали з робочих місць з ознаками отруєння. Про це повідомляє телеграм-канал "Донбасс.Важно".

Так, 14 осіб поскаржилися на різке погіршення самопочуття: вони відчули печіння в області носоглотки, подразнення слизової оболонки очей, з'явився кашель, а в деяких випадках - запаморочення, нудота. Після численних скарг апарат суду було евакуйовано. 

"Спецслужби", які прибули на місце, чогось підозрілого не знайшли, оскільки камер відеоспостереження на території, а також у будівлі суду немає. На момент приїзду "СОГ" на місце події конвой у будівлі суду був відсутній.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті