Оголошено масштабний збір коштів для допомоги героям "Азовсталі", які повернулися з полону

Асоціація родин захисників «Азовсталі» оголошує про старт масштабного збору коштів для закупівлі та оформлення боксів з речами першої потреби для повернених з полону героїв «Азовсталі». Про це йдеться на сторінці Асоціації у Фейсбук.

"Асоціація родин захисників «Азовсталі» оголошує про старт масштабного збору коштів для закупівлі та оформлення боксів з речами першої потреби для повернених з полону героїв «Азовсталі». Проект матиме назву «Нарешті ти вдома». Загальна мета – зібрати бокси вартістю 20 мільйонів гривень. Вже незабаром ми продемонструємо презентацію проекту, яка розкриє його вміст всім нашим благодійникам. Будемо дуже вдячні за будь-яку вашу допомогу та сприяння в наповненні боксів. Дякуємо кожному, хто підтримає Асоціацію на цьому непростому шляху очікування героїв та повернення їх до життя", - йдеться у повідомленні.

Бокси міститимуть все те, що стане в пригоді захисникам одразу по поверненню на підконтрольну Україні територію. Оскільки представники Асоціації вже стали свідками першого обміну полоненими, наша команда знає, з якими потребами стикається боєць після перебування в тих умовах.

Долучитися до збору коштів можна за посиланням.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті