Освітні заклади Луганської області в евакуації отримали понад 800 ноутбуків

Навчальні заклади Луганської області отримали 814 ноутбуків за підтримки фундації першої леді України Олени Зеленської. Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Технічну допомогу отримали 83 заклади загальної середньої освіти та 10 закладів професійно-технічної освіти Луганщини, які працюють в евакуації.

"За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти та проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft, більше 38 000 ноутбуків передано для забезпечення роботи педагогічних працівників закладів освіти в Україні. Для вчителів Луганської області – 814 гаджетів. Організацію постачання у межах України та адресно до всіх вчителів забезпечує GBC-Education у співпраці з Ukraine House Foundation та Посольством України у Сполучених Штатах Америки", - розповіли у Луганській ОВА.

Як повідомлялося раніше, переселенці з Луганщини зможуть звернутися до керівництва Пенсійного фонду регіону.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті