На околиці Луганська окупанти зібралися побудувати "котеджний житловий комплекс" і брати за квадратний метр по 70 тисяч

Окупанти повідомили, що побудують "котеджний житловий комплекс" у Кам'янобрідському районі Луганська - на околиці, відомій як Камброд, і продаватимуть житло по 70 тисяч за один квадратний метр. Про це повідомляють окупаційні ЗМІ 20 грудня.

"Вартість квадратного метра житла в котеджному житловому комплексі "Ворошиловський", який розташується в Кам'янобродському районі Луганська, становитиме приблизно 70 тис. руб, підготовчі роботи, що передують початку будівництва, вже стартували. Про це на місці планованого будівництва повідомив журналістам директор компанії "Спеціалізований забудовник "Житлобудінвест" В'ячеслав Семенков", - пишуть окупаційні ЗМІ.

Окупанти обіцяють, що "житловий комплекс" на околиці, набагато більше схожій на величезний пустир, ніж на "район столиці республіки", складатиметься з 200 котеджів площею від 120 до 140 квадратних метрів. До кожного з них буде віднесено земельну ділянку в класичні "радянські" шість соток.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Луганську сталося три ДТП за день, є постраждалий.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті