На Донеччині у Лиманській громаді залишається близько 12 тисяч мешканців, у Святогірській – понад 2,5 тисячі

У Святогірській громаді Донецької області все ще залишається понад 2,5 тисячі осіб, у Лиманській – близько 12 тисяч. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко під час зустрічі з очільниками тамтешніх військових адміністрацій 19 липня, пише голова ОВА у своєму Телеграм-каналі.

"Святогір'я і Лиманщина суттєво постраждали від дій російських окупантів: і у самих містах Святогірську і Лимані, і  в усіх населених пунктах громад фактично знищена критична інфраструктура, значно пошкоджений житловий фонд, – сказав Кириленко. – Але попри це у Святогірській громаді залишається понад 2600 людей, у Лиманській – близько 12 тисяч".

Раніше повідомлялось, що українські рятувальники щодня підвозять воду мешканцям прифронтової Донеччини.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті