Автівку з "заступником міністра МВС по ЛНР" та топ-чиновником "карного розшуку" підірвали у Кремінній

У Кремінній підірвали авто з двома окупаційними чиновниками 16 листопада. Про це повідомило опозиційне росЗМІ 18 листопада. 

"Увечері 16 листопада на одному з блокпостів у Кремінній загорівся УАЗ "Патріот", за кермом якого перебував "заступник начальника УКР МВС ЛНР" "підполковник поліції" Володимир Пахоленко (на фото. - "ОстроВ"). З ним же в машині був "т.в.о. заступника міністра МВС по ЛНР" "підполковник поліції" Олег Шумілов", - сказано в повідомленні. 

Уточнюється що вони обидва госпіталізовані з осколковими пораненнями.

Окупаційна "адміністрація" ситуацію не коментувала.

Як повідомляє Obozrevatel, Пахоленко у 2020 році був включений до списків сайту "Миротворець" як колишній український силовик, який зрадив країну і почав служити російським окупантам. До 2014 року, за даними "Миротворця", Пахоленко працював в УМВС України в Луганській області, а після захоплення частини регіону Росією пішов на службу до міністерства внутрішніх справ вигаданої в Кремлі "ЛНР". Там він обіймав посаду заступника начальника відділу професійної підготовки. 9 листопада йому виповнилося 34 роки.

Зазначається, що дані про Олега Шумілова у відкритому доступі наразі відсутні.

Раніше повідомлялось, що воєнного злочинця Філіпоненка ліквідовано в окупованому Луганську за допомогою представників руху опору.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті