"Культурний хаб Донеччина" у столиці для переселенців проведе майстр-класи на новій локації

Для дітей і переселенців з Донеччини 13 і 14 січня у Києві проведуть у культурному хабі майстр-класі і арт-заняття. Про це повідомляє Донецька ОВА.

Наголошується, що простір «Культурний хаб Донеччина» запрацює  на новій локації за адресою: пр. Оболонський, 24Б, м. Київ (DREAM berry, Атріум Мексика, 2 поверх).

А вже цими вихідними -13 та 14 січня 2024 року організаторами хабу, якими є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури» підготовлено програму для дітей і дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб нашої області. Буде проведено родинні творчі майстер-класи, арт- терапевтичний сеанс для дітей; абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим та дудл-арт з Денисом Дрейманом.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті