Кадиров відмовився зустрітися зі своїми бійцями, які повернулися з полону і вимагає, щоб вони повернулися на фронт

Глава Чечні Рамзан Кадиров відмовився зустрічатися зі своїми бійцями, які повернулися з українського полону і заявив, що вони мають повернутися на фронт. Про це пособник путіна написав у Telegram 16 квітня.

"У Грозний повернулися з українського полону п'ятеро чеченських бійців. Журналісти поцікавилися у мене, що я думаю з цього приводу. Я вважаю, що у чеченського воїна не повинно бути жодних причин опинитися в полоні. Виправдання можуть бути різні, але хай там як, воїн повинен довести, що у нього не було іншого виходу. І довести це потрібно, повернувшись на передову", - заявив Кадиров.

Саме тому очільник Чечні не поїхав на зустріч із бійцями - адже вони нібито вдарили по честі "всього підрозділу, всього полку". Також Кадиров заявив, що колишнім полоненим потрібно довести, що вони не уникали бою і не хотіли скласти зброю, "щоб врятуватися від куль".

"Звичайно, полон - не злочин. Я все розумію. І ми раді, що бійці залишилися живі. За годину до свого полону вони зв'язувалися по рації і повідомляли про те, що в них закінчуються боєприпаси. Але кожен воїн повинен не просто безладно стріляти, а обмірковувати кожен постріл, берегти кожен патрон", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з російського полону вдалося повернути 130 українських захисників.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті