ХАМАС до атаки на Ізраіль готували "вагнерівці" - ЦНС

Частина найманців ПВК Вагнера, які виїхали з Білорусі в напрямку країн Африки, стали інструкторами для бойовиків ХАМАС і допомагали готувати напад на Ізраїль. Про це повідомляє Центр нацспротиву, який отримав цю інформацію від білоруського підпілля.

"Ключовими напрямами підготовки бойовиків ХАМАС стали навчання штурму та застосування малих безпілотних апаратів для скиду вибухового матеріалу", - повідомили у ЦНС.

Там зазначили, що серед союзників ХАМАСу лише росіяни мають досвід застосування дронів з механізмами скиду по техніці ворога.

"Саме його вагнерівці й передавали бойовикам ХАМАСу під час навчань в країнах Африки", - розповіли у Спротиві.

Нагадаємо, раніше ізраїльський журналіст заявив, що звірства, подібні до тих, які влаштував ХАМАС в Ізраїлі, можна порівняти тільки зі звірствами росії в Україні.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті