Будинки, лікарні, зерносховище: російські обстріли за добу пошкодили на Донеччині 28 об'єктів

Вісім населених пунктів Донецької області постраждали від ударів російських військ минулої доби. Про це повідомила 14 жовтня поліція Донеччини.

Росія атакувала з авіації, РСЗВ, артилерії й танків Авдіївку, Курахове, Покровськ, Торецьк, смт Нью-Йорк, Очеретине, села Даченське та Новоселівка Перша.

Пошкоджено 28 цивільних об'єктів, зокрема 10 житлових будинків, зерносховище, будинок культури, магазин, адмінбудівлю, об’єкт цивільної інфраструктури, медичні заклади, фермерське господарство, господарчу споруду, автотранспорт.

Тільки по одній Авдіївці росіяни завдали 10 авіаударів, також застосовували для ударів артилерію й танки. Поранено цивільну особу, зруйновано два багатоквартирних будинки, магазин.

По селу Даченьске ворог вдарив п’ятьма ракетами «С-300», поцілив у фермерське господарство. 

Крім того, з артилерії війська РФ обстріляли Нью-Йорк. Пошкоджено два приватних та чотири багатоквартирних будинки.

Як повідомлялось, в Покровську завершено аварійно-рятувальні роботи на місці обстрілу, до 21 зросла кількість постраждалих.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті