Зрадник Ходаковський змирився, що програш РФ у війні стане її остаточною поразкою. Погрожує "натиснути на кнопку"

Колишній глава "Альфи" СБУ в Донецькій області, а нині заступник голови Росгвардіі в "ДНР" Олександр Ходаковський проаналізував відмінності нинішньої РФ від Російської імперії часів Кримської війни і Японської війни і визнав технологічну відсталість путінської держави і обмежений демографічний ресурс. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

На його думку, після поразок у цих війнах Російська імперія могла відновитися й оговтатися: "Спрощено було б казати, що це стало можливим тільки завдяки зростанню нашого потенціалу - обставини зовнішньої політики теж сприяли нам, поки знову не змінилися не на нашу користь. Після Японської війни ми пережили сплеск, і в Німецьку війну увійшли з міцнішою економікою, яка дала нам змогу адаптуватися до затяжної війни і наростити темпи військового виробництва до необхідного рівня".

Однак зараз, на думку Ходаковського, програш Росії буде її остаточною поразкою: "Чому зараз не так, як тоді? Чому ми не маємо права не перемогти? Тому що, якщо не вдаватися в деталі, а спертися тільки на базові причини - ця війна остання. Тоді ми мали зростання населення, яке компенсувало втрати. Тоді в галузі технологій ми мали шанси скласти гідну конкуренцію нашим супротивникам, а попереду було ще багато нереалізованих можливостей - у космос ми полетіли першими".

"Зараз не так. Зараз ми не примножуємося, а витрачений ресурс буде непоправним без демографічної революції. І навіть якщо ми щось придумаємо технологічно проривного - без зростання російського населення нам це не сильно допоможе. Наступну війну ми вже не потягнемо, і тоді нам залишиться тільки натиснути на кнопку...", - погрожує зрадник.

Як повідомлялося, в лютому середньодобова кількість російських втрат була найвищою з початку війни.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті