Зеленський підтвердив, що "Абрамси" вже в Україні

Президент Володимир Зеленський заявив, що американські танки M1 Abrams вже в Україні й готуються підсилити наші бригади. Про це голова держави повідомив у своєму Телеграм-каналі 25 вересня.

"Хороші новини від міністра Умєрова. «Абрамси» вже в Україні й готуються підсилити наші бригади. Вдячний союзникам за виконання домовленостей! Шукаємо нові контракти, розширюємо географію постачання", - пише Зеленський.

Він також зазначив, що сьогодні провів "щоденну синхронізацію за основними безпековими напрямами". "Заслухав доповіді щодо воєнної ситуації – Головком, СЗР, ГУР МО, СБУ. Рухаємося вперед", - проінформував президент.

Також мова йшла про доповідь міністра Клименка.

"Ліквідація наслідків обстрілів Одеси, інших населених пунктів. Допомога постраждалим. Прикриття Одещини – пріоритет на всіх моїх переговорах щодо ППО", - уточнив Зеленський.

Крім того, прем’єр-міністр Денис Шмигаль доповів про підготовку до зими.

"Прем’єр-міністр Шмигаль розповів про захист критичної інфраструктури, підготовку укриттів і «Пунктів незламності». Готуємо рішення, щоб їхній пошук був максимально простим і швидким", - акцентував Володмир Зеленський.

Як повідомлялося, США оголосили про новий пакет допомоги Україні на $325 млн.

 

 

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті