Сповідь рашиста: "Мы когда Лиман сдавали, там всех повырезали, хохлов е***ых… Насиловали, резали…" (перехоплення СБУ)

При відступі з Лиману рашисти масово вбивали цивільних і ґвалтували жінок. Про це свідчить перехоплення розмови двох окупантів, опубліковане СБУ 9 січня.

"Мы когда Лиман сдавали, там всех повырезали, хохлов е***ых… Насиловали, резали их там, расстреливали. В Лимане, в Торском всех просто шли, расстреливали. Всех мужиков, кто помоложе, забирали к себе туда, а баб, вот этих молодых: всех е**ли, резали их, расстреливали", – зізнається у воєнних злочинах окупант.

"Його слова задокументовані, і слідчі СБУ працюють над тим, аби рашисти отримали максимальне покарання за кожен свій злочин", – йдеться в повідомленні СБУ.

Підкреслюється, що армія РФ – це воєнні злочинці й маніяки, що насолоджуються знущанням над мирним населенням тимчасово окупованих територій, і що ця перехоплена розмова стане ще одним доказом у Гаазі під час суду над тими загарбниками, кому таки вдасться вижити на цій війні.

Раніше було опубліковане перехоплення, у якому рашист-вбивця розповідав дружині: "Це всього лише хохли, непотріб, пил… Хохляцька дитина – задушити в утробі..."

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті