Восьмирічна дівчинка і двоє дорослих на окупованій Луганщині загинули в ДТП за участю КамАЗа, який виїхав на зустрічну смугу

Троє людей, включно з 8-річною дівчинкою, загинули загинули в ДТП за участю п'яти авто в районі окупованого Довжанська на Луганщині 9 лютого. Про це повідомило так зване "МВС ЛНР" у Телеграм 10 лютого.

"Приблизно о 18:50 09.02.2024 на автодорозі М-03 "Київ-Харків-КПП Довжанський" 808 км, водій 1976 р.н., керуючи автомобілем Reno Logan, не впорався з керуванням і пішов у некерований занос на узбіччя. Водій автомобіля ВАЗ 21101, який рухався в попутному напрямку, зупинився для надання допомоги. У цей час у попутному напрямку рухався автомобіль Volkswagen Golf, під керуванням водія 1998 р.н., який скоїв зіткнення з вище зазначеними транспортними засобами та зупинився посередині проїжджої частини. У цьому ж напрямку рухався КамАЗ, під керуванням водія 1968 р.н., який з метою запобігання зіткненню з автомобілями, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2106", - так окупаційне відомство описало ДТП. 

Зазначається, що в результаті загинули 3 людини, які перебували в автомобілі ВАЗ 2106 - 35-річний водій і двоє людей, зокрема 8-річна дівчинка.

Раніше повідомлялося, що в окупованих Ровеньках у ДТП зіткнулися 4 авто, включно з військовим "Уралом". Постраждали діти 7 і 13 років.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті