Ворог завдав за добу по Донеччині понад 2000 ударів, пошкоджено майже 100 цивільних об’єктів

Російські окупанти завдали за добу по Донеччині понад 2000 ударів: один житель зазнав поранень, пошкоджено майже 100 цивільних об’єктів. Про це 10 травня повідомляє поліція регіону.

"Ворог завдав по області 2 212 ударів. Вибухи пролунали в 9 населених пунктах: містах Гірник, Лиман, Селидове, Торецьк, Часів Яр, селищі Комишівка, селах Гостре, Сергіївка, Трудове. Пошкоджено 98 цивільних об’єктів – 72 житлових будинки, адмінбудівлі, цех, транспортні засоби, газопровід, ЛЕП. З артилерії окупанти били по Гострому - поранили людину. По Селидовому загарбники вдарили з РСЗВ «Смерч» та двома керованими авіабомбами «УМПБ Д-30 СМ». Руйнувань зазнали 8 приватних будинків, авто", - йдеться у повыдомленні.

"Лиман ворог обстріляв з РСЗВ «Смерч» та завдав авіаударів ракетою (бомбою) «Гром-Е1» й керованою авіаційною бомбою «УМПБ Д-30 СМ». Пошкоджено 3 багатоквартирні та 55 приватних будинків, 9 автомобілів, цех, адмінбудівля ДСНС, об’єкт інфраструктури, газопровід, ЛЕП. Люди не постраждали", - констатували в поліції.

Донецька ОВА повідомляє у Телеграм, що з лінії фронту евакуйовано ще 300 людей, у тому числі 33 дитини.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті