Волонтери Міжнародного штабу допомоги привезли на Донеччину дрони та авто для військових і передали бронежилети рятувальникам

Волонтери Міжнародного штабу допомоги привезли на Донеччину дрони, автомобілі та маскувальні сітки для українських захисників та передали бронежилети підрозділам ДСНС. Про це 11 липня повідомляє Донецька ОВА.

Місія передала військовим кілька одиниць  автотранспорту, серед яких карети швидкої допомоги. БпЛА були зібрані в рамках проєкту "1000 дронів для України", яких всього наразі доставлено в регіон в кількості 290.

Крім того, Поліція Краматорська отримала безпілотник для виконання службових завдань.

За словами голови Міжнародного штабу допомоги українцям Ганни Крисюк, в рамках місії також відбулась висадка дерев.

"Подібну акцію ми вже проводили навесні спільно з Донецькою ОДА, а зараз активісти-озеленювачі зібрали кошти на один з дронів, який ми передаємо військовим", - повідомила вона.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті