Відпочинок суворого режиму: ватажок "ДНР" повідомив, що в цьому курортному сезоні селище Сєдове збереже пропускний режим 

Пропускний режим у селищі Сєдове цього курортного сезону збережеться, але, можливо, буде пом'якшено. Про це розповів ватажок "ДНР" Денис Пушилін на прес-конференції, - пишуть місцеві ЗМІ.

"Я думаю, що цього року буде пом'якшений режим, у Штабі оборони разом із працівниками силових структур ми це відпрацьовуємо. Усе має бути співмірно. Нам, слава богу, вдавалося в попередні роки, незважаючи на ці незручності з одного боку, усе-таки забезпечувати режим безпеки, устремління противника були досить серйозні", - зазначив він. 

Пушилін не уточнив, яка небезпека може чатувати на відпочивальників у селищі, яке розташоване за 15 кілометрів від кордону з Росією в глибокому тилу. 

Як повідомлялося раніше, окупанти мілітаризували Сєдове. Тут розташовані склади боєприпасів і ремонтна база вертольотів. Селище є закритим для вільного відвідування, у курортний сезон обмеження частково знімаються. 

 

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті