В СБУ підтвердили, що стоять за ліквідацією Киви, Татарського, "генпрокурора ЛНР" Горенка, "депутата ЛНР" Попова та інших зрадників

СБУ стоїть за ліквідацією десятків ворогів України, в тому числі Киви й Татарського. Про це з посиланням на власні джерела у спецслужбі пише "Укрінформ" 6 лютого.

"Служба безпеки України причетна до ліквідації зрадника Іллі Киви, російського терориста й пропагандиста Владлена Татарського, генпрокурора так званої "ЛНР" Сергія Горенка, депутата-терориста "ЛНР" Олега Попова та інших зрадників і ворогів України", - йдеться в повідомленні.

Джерела в СБУ підтвердили, що спецоперації з ліквідації ворогів України наразі є одним із напрямків роботи Служби безпеки, адже всі воєнні злочинці, вбивці та зрадники є законними цілями для спецслужб, оскільки вони відповідають за масові вбивства, терор і репресії, які окупанти вчиняли і вчиняють на захоплених українських територіях.

Раніше повідомлялось, що внаслідок підриву автомобіля в тимчасово окупованому Луганську загинув воєнний злочинець терористичної організації "ЛНР" Олег Попов, до його ліквідації причетна Служба безпеки України

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті