У ОП відреагували на слова Лаврова про "зміну київського режиму"

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяви глави МЗС росії Сергія Лаврова про повалення "київського режиму". Про це він написав у Телеграмі 24 липня.

Михайло Подоляк назвав "шизофренічними" заяви росії про прагнення до переговорів і водночас мета - "позбутися антинародного київського режиму".

"Так ось, "режими" – це щось у російських в'язницях, а в Україні є законно обрана влада, яка перемогла на чесних, конкурентних, демократичних виборах. Стільки незнайомих для російської еліти слів в одному реченні, чи не так? Вирішуючи скинути" антиісторичні режими", важливо самому випадково не опинитися на безумовному сміттєзвалищі історії", - заявив Подоляк.

Як повідомлялося раніше, британська розвідка спростувала заяви Лаврова про "розширення географії" російської війни в Україні.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті