У Донецьку обстрілами пошкоджена "Донбас Арена" (ФОТО)

В окупованому Донецьку повідомляють, що внаслідок обстрілу сьогодні, 18 листопада, пошкодження зазнав стадіон «Донбас Арена». Про це пише Олексій Кулемзін, що називає себе "головою адміністрації" міста. 

"За інформацією, що надійшла, в результаті обстрілів отримав пошкодження стадіон «Донбас Арена». За попередніми даними, пошкоджено близько 50 склопакетів, деякі з них наскрізь пробиті осколками. Подробиці уточнюються", - пише він.

Раніше Кулемзін також повідомляв, що близько 16.00 у Ворошилівському районі зафіксовано сильне задимлення біля РСК "Олімпійський".

Зазначимо, що за умов війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Нагадаємо, що в окупованому Донецьку 18 листопада повідомили про обстріл Київського району, під час якого постраждала будівля залізничної лікарні.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті