У "ДНР" прокурори-терористи попросили розстріляти полонених бійців "Азова"

Органи влади так званої "ДНР" збираються оголосити черговий "розстрільний вирок" – цього разу щодо полонених бійців "Азова". Про це повідомляють місцеві сепаратистські ЗМІ.

Так, "верховний суд ДНР" нібито сьогодні закінчив "дебати" сторін. Прокурор терористичної квазі-держави у рамках таких "дебатів" запросив розстріл для полонених українських солдатів.

Найближчим часом військовим оголосять вирок – і, швидше за все, він виявиться саме розстрільним. Самих полонених, які є бійцями підрозділу "Ведмеді", вже допитували, а процес закритий для сторонніх очей.

Так звані "слідчі" стверджували, що полонені "воювали проти ДНР, намагалися повалити конституційний лад республіки та дотримувалися нацистської ідеології". Дружина полоненого командира загону Олександра Кравцова заявляла, що її чоловік "визнав вину" під тиском.

Нагадаємо, раніше ватажок "ДНР" розповів, що іноземних захисників України страчуватимуть "через розстріл".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті