У Покровську провели рейд проти стихійної торгівлі

У Покровську Донецької області місцеві чиновники провели рейд по місцях стихійної торгівлі. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської адміністрації.

Начальник управління агропромислового комплексу та земельних ресурсів Покровської міської адміністрації Дмитро Кюрджиєв відвідав один із стихійних ринків міста та помітив чимало юридичних порушень.

"У цих людей немає документації, яка дозволяє торгувати. Вони просто стають на будь-яку порожню земельну ділянку і торгують. Територія під павільйоном має прибиратися, але підприємці цього не роблять. Ми вкотре пропонуємо їм укласти договір з благоустрою, після чого ми зможемо надати їм послугу з прибирання території", - зазначив Дмитро Кюрджиєв.

Як повідомлялося раніше, у Покровську на Донеччині змінився графік подачі води.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті