У Луганську важка техніка окупантів перекинулася і зруйнувала зону відпочинку, яку будував "регіон-шеф місто Москва"

Важка техніка росіян перекинулася і зруйнувала зону відпочинку в окупованому Луганську 21 березня. Про це повідомили так звана "т.в.о. голови муніципального округу місто Луганськ" Яна Пащенко, місцевий пропагандист та офіційне окупаційне ЗМІ, розмістивши відповідні відео.

"Ми будемо старатися для того, щоб відновився майданчик. Можливо, він буде в іншому вигляді, тому що це нам будував регіон-шеф місто Москва", - сказала Пащенко.

Окупаційне ЗМІ спершу написало, що в місті перекинувся БТР, але потім виправило це на слово "вантажівка".

"Вантажівка перекинулася на перехресті кварталу Гайового в Луганську. Зруйновано зону відпочинку", - написало ЗМІ.

Місцевий пропагандист уточнив, що йдеться про "Урал", а також зазначив: "До речі, майданчик зруйновано практично повністю".

Пащенко також заявила, що для відновлення майданчика "буде взаємодіяти" з водієм техніки, що перекинулася, тому що "повинен кожен розуміти: якщо щось сам накоїв, повинен сам і виправляти".

Раніше повідомлялося, що масова ДТП за участю російських військових сталася в Антрацитівському районі Луганської області.

Раніше також повідомлялося, що в окупованих Ровеньках у ДТП зіткнулися 4 авто, включно з військовим "Уралом". Постраждали діти 7 і 13 років.

Статті

Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Всі статті