У Дніпрі оголошено траур: росіяни-виродки знову вгатили по житловому будинку ракетою Х-22, яка призначена для знищення авіаносців 

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про оголошення трауру у місті через ракетний удар рашистів по величезному багатопід'їзному будиноку на вул.Вокзальній. Він також пояснив, що росіяни вдарили ракетою Х-22, яка призначена для знищення авіаносців, і каже, що "дивом кількість жертв не вимірюється десятками". 

"Шановні дніпряни, повідомляю, що розпорядженням міського голови завтра у Дніпрі оголошено траур", - пише він.

За уточненою інформацією, загинуло 7 осіб, у тому числі 2 дитини. 26 людей постраждали, із них 1 дитина.

"Стисло поясню, що сталося та чому ми воюємо з країною-терористом і військовими злочинцями. Виродки знову вгатили по житловому будинку ракетою Х-22. Зброєю, що призначена для знищення авіаносців. Ця ракета має інерційну систему наведення та обирає у відкритому океані великий обʼєкт. Коли йде ескадра бойових кораблів, то вона шукає найбільшу ціль – тобто авіаносець. Тому останнього разу Х-22 влучила у величезний будинок на Перемозі, 118, а також по ТРЦ «Амстор» у Кременчуку. У будь-якому випадку, використовувати такі ракети для обстрілів міст та житлової забудови – це свідомий військовий злочин", - зазначив Філатов.

"Буквально диво, що кількість жертв не вимірюється десятками, як коли вони вбили у Дніпрі 46 людей, а є порівняно невеликою. Але за кожного вбитого та скаліченого росією буде справедлива помста", - пообіцяв мер міста.

У ДСНС також повідомили, что на Дніпропетровщині триває ліквідація наслідків атаки рф.

"На місцях ударів працюють 10 психологів ДСНС. Допомагають і підтримують. Загалом психологічну допомогу отримали 63 особи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, рашисти вкотре обстріляли ракетами Дніпро вранці 19 квітня.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті