У Байдена заявили, що Трамп не поїде в Україну, бо цього не хоче путін

Конгресвумен із Палати представників від штату Нью-Джерсі Майкі Шеріл заявила, що експрезидент Дональд Трамп "занадто боягузливий" для поїздки в Україну. Про це повідомляє "Еспресо" з посиланням на The Hill.

"Трамп не поїде в Україну, тому що просто Володимир Путін цього не хоче. Дональда Трампа не хвилює, що найкраще для національної безпеки США чи демократії - його хвилює лише те, що найкраще для Дональда Трампа", - сказала вона.

Також Шеріл додала, що небезпечна та хаотична поведінка Трампа робить американців менш захищеними.

"Його боягузтво перед обличчям захисту демократії чи протистояння диктаторам добре відомо, тому не дивно, що, на відміну від Джо Байдена, він занадто боягузливий, щоб іти в зону бойових дій", - вважає Шеріл.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що змусить Зеленського і путіна укласти мирну угоду. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті