Це неправда. У США заявили, що не хочуть від України відмови від повної перемоги над Росією

Адміністрація президента США Джо Байдена жодним чином не прагне, аби Україна змінила свою стратегію з масованого контрнаступу на підготовку до переговорів з Росією щодо припинення війни. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер 3 січня, - передає "Укрінформ".

«Ні, це неправда», - підкреслив речник Держдепу у відповідь на запитання, чи прагнуть Сполучені Штати, щоб Україна змінила свою стратегію та відмовилася від цілі повної перемоги на користь посилення своїх переговорних позицій щодо припинення війни.

Як повідомлялося, минулого тижня видання Politico у розгорнутій публікації написало, що через серйозну загрозу, під якою опинилася подальша допомога США та Європи для України, у Вашингтоні прагнуть змінити стратегію України. Зокрема, зазначалося, що у Байдена нібито хочуть негласно змістити акценти з підтримки цілей Києва щодо повного розгрому РФ на «покращення позицій» України в можливих переговорах із РФ про припинення війни.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті