Терористичний ХАМАС привітав Путіна з перемогою на виборах

Голова політбюро терористичного угруповання ХАМАС Ісмаїл Ханія привітав російського диктатора Путіна з переобранням на п'ятий термін. Повідомлення розміщено в телеграм-каналі руху, - пише The Moscow Time. 

"Ханія, голова політбюро руху ХАМАС, надіслав вітальне послання президенту Росії Володимиру Путіну з нагоди його переобрання на пост президента Російської Федерації", - ідеться в повідомленні.

За словами Ханії, він високо цінує позицію Росії в підтримці палестинського народу. "ХАМАС сподівається на зміцнення уз дружби і розширення шляхів спільного співробітництва з Росією і бажає президенту успіхів в інтересах російського народу", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що глава РФ Путін опинився в компанії Каддафі, Кім Чен Іра, Башара Асада та інших "видатних" диктаторів планети, які здобули на "виборах" понад 80% голосів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті