"Шахтар" виставив на благодійний продаж цифрову копію поля "Донбас-Арени"

Футбольний клуб «Шахтар» став партнером UNITED24 і виставив на благодійний продаж цифрову копію поля “Донбас-Арена”. Про це повідомляє Мінцифри України.

"Один із найтитулованіших футбольних клубів України “Шахтар” підписав меморандум з Міністерством цифрової трансформації України. Спільним проєктом «Шахтаря» та UNITED24 стане програма «Разом за Україну». Головна мета – зібрати кошти на допомогу Україні, продавши віртуальні поля відомих українських стадіонів. Будь-хто зможе придбати цифровий піксель і стати одним із співвласником віртуального стадіону. Першим віртуальним полем кампанії стане стадіон «Донбас Арена». Його цифрова версія містить 154 000 пікселів, які фанати можуть обирати залежно від одного із шести рівнів пожертв. Наприклад, Бронзовий піксель стадіону “Шахтаря” буде коштувати 680 грн.",- йдеться у повідомленні.

Всі кошти від продажів будуть спрямовані на програми допомоги дітям від фонду Shakhtar Social, «Медичну допомогу» через UNITED24, гуманітарні проєкти фондів Saving lives та KSE Foundation.

Уточнюється, що пікселі можна буде придбати з 23-го серпня на сайті Pitchinforukraine.org.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті