«Шахтар» вирвав перемогу у «Ренна» в серії пенальті

Донецький футбольний клуб "Шахтар" переміг французьський "Ренн" у другому матчі 1/16 фінала Ліги Європи.

Французи вели в рахунку 2:0 вже в додаткових таймах по 15 хвилин (основний час завершився із рахунком 1:0 на користь "Ренна"). Але на 119-й хвилині Белокьян зрізав м'яч у власні ворота після подачі від Джурасека. 

Головним героєм серії пенальті став воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін, який відбив три удари французів. Вирішальний пенальті у складі "гірників" забив венесуельський новачок Кевін Келсі.

Перший матч завершився перемогою "Шахтаря" із рахунком 2:1.

Як повідомлялося раніше, виступи у єврокубках припинив ще один український клуб - СК "Дніпро-1".

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті