Російський військовий експерт визнав перемоги ЗСУ над армією РФ

Директор російського Центру аналізу стратегій та технологій (ЦАСТ) Руслан Пухов вважає, що недооцінка противника зіграла злий жарт із росією. Про це Пухов заявив в інтерв'ю Центру прикладних досліджень та програм 8 серпня.

Директор ЦАСТ назвав українців "професійними воїнами, які дуже швидко навчаються". Згадавши про оволодіння ЗСУ новітніх західних озброєнь, Пухов сказав: "Навчання займає кілька тижнів, тому фактично постачання озброєння йдуть по зростаючій, у тому числі якісному відношенні (ті ж HIMARS)".

Він визнав, що "недооцінка противника з нами зіграла злий жарт".

Директор ЦАСТ вкрай негативно оцінив повітрянодесантні війська РФ: "Зараз повітрянодесантні війська грубо кажучи - погана ерзац-піхота".

"Також треба пам'ятати, що українці вже вісім років активно тренують свою армію. Нашу артилерію ми застосовували вкрай обмежено, в основному в Сирії або під час навчань, поки вони перебували в бойових обставинах, тому їх артилеристи більш досвідчені, крім того, вони навчилися використовувати свої старі радянські гармати у поєднанні з комерційними безпілотниками, як наслідок, у них краще, як зараз кажуть, "ситуаційна поінформованість", у них краща цілевказівка. артилерійської дуелі вони часто б'ють нас", - сказав російський військовий фахівець.

Як повідомлялося раніше, РФ втратила на війні в Україні близько 70-80 тисяч солдатів.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті